camin-batrani-imobilizati-la-pat

Cauți Un Cămin Pentru Bătrâni Imobilizați La Pat?

Bătrânețea nu iartă pe nimeni și se poate manifesta în felurite moduri, de la persoană la persoană. Bătrânețea poate însemna sănătate precară, imposibilitatea exercitării funcției locomotorii în mod normal, dificultăți de memorare și de amintire a unor evenimente.

Totuși, dacă ar fi să privim partea pozitivă a lucrurilor, bătrânețea mai poate însemna și bucurie, înseamnă înțelepciune, povețe, vorbe pline de tâlc și înțelesuri care mai de care mai inedite, interesante și nostime. De aceea trebuie să ne respectăm și iubim bătrânii!

Cum putem face asta?

Cum ne putem arăta recunoștința față de aceștia și față de tot ce au clădit și au făcut pentru noi?

Prin grijă, bineînțeles! Prin acordarea unui interes deosebit în această perioadă dificilă.

Există o modalitate de a-i știi în siguranță, mult mai eficientă și fără un efort considerabil.

Soluția este, după cum poate bine știi, căutarea unui cămin de bătrâni pentru ca, cei dragi ai tăi să fie supravegheați în permanență de un personal calificat și responsabil, care să îți ia din greutatea de pe umeri. În acest sens, Care Center Sf. Maria își dorește să îți fie aproape și să îți dea o mână de ajutor.

De ce să alegi caminul nostru dacă ai în familie un bătrân imobilizat la pat

Care Center Sf. Maria este un cămin de bătrâni din București ce îți asigură servicii de calitate superioară, din dorința de a oferi un zâmbet, de a încălzi o inimă fără mângâiere și de a reda sănătatea unor oameni suferinzi.

Care Center Sf. Maria oferă îngrijire medicală de specialitate, astfel că oricine ne trece pragul are alături o echipă responsabilă, pregătită pentru orice urgență medicală și pentru monitorizarea constantă a oricărei afecțiuni, oricare ar fi gravitatea acesteia.

De asemenea, este importantă amabilitatea personalului și dorința reală a acestuia de comunicare cu cei aflați în nevoie. Deoarece bătrânii au nevoie constantă de ajutor în activitățile de zi cu zi, echipa Care Center Sf. Maria se asigură că aceștia au parte de sprijin la orice pas, precum și de înțelegere și de îndrumare.

Toate aceste persoane, care au în grijă pe cei dragi ai tăi, trebuie să fie deschise, calme, calde, comunicative, adaptabile la orice situație. Cum îți poți da seama dacă un cămin de bătrâni îndeplinește aceste cerințe? Site-ul nostru îți oferă o secțiune de testimoniale, unde poți afla experiențele celor care ne-au trecut pragul.

Care sunt cauzele imobilizării unui bătrân la pat?

Vârsta este factorul principal. Astfel, odată cu trecerea anilor, organismul nu mai are aceiași forță și vitalitate, oasele sunt mai fragile și echilibrul se pierde.

Dacă energia organismului este din ce în ce mai scăzută, este recomandată monitorizarea vârstnicului și, bineînțeles, îngrijirea acestuia.

O cauză tot mai frecventă care face necesară imobilizarea unui bătrân la pat este accidentul vascular cerebral, care este soldat de cele mai multe ori cu disfuncții motorii, motiv pentru care vârstnicul are nevoie de sprijin constant și susținut.

Paraliziile rezultate în urma unor boli sunt un alt factor care declanșează obligativitatea recurgerii la imobilizare. Acestea pot fi parțiale sau totale și sunt reprezentate de funcția musculară afectată sau pierdută în totalitate, precum și de dispariția forței de mișcare voluntară.

Intervențiile chirurgicale pentru anumite afecțiuni, precum osteoporoza pot provoca accidente ce necesită tratament chirurgical și, implicit, imobilizare la pat până când seniorul este vindecat.

Oricare ar fi cauza imobilizării, îngrijitorii din căminul pentru bătrâni trebuie să dea dovadă de înțelegere, să aibă răbdare și să ofere pacientului servicii de îngrijire profesionale.

În ce constă îngrijirea pacientului imobilizat la pat?

O primă etapă a îngrijirii seniorului care trebuie în mod cert menționată este, cu siguranță, asigurarea unei igiene corporale și generale corecte și adecvate, pentru că sănătatea pornește, fără doar și poate, de la igienă.

De asemenea, un alt criteriu important în acest sens este alimentația seniorului, una corectă și echilibrată, bogată în proteine și vitamine, necesare pentru un stil de viață sănătos.

Regimul alimentar stabilit de medicul pacientului trebuie respectat cu strictețe, precum și orele la care acesta trebuie să mănânce.

Trebuie totuși să nu uităm că, deși vârstnicul nu se poate deplasa, este o persoană care are în continuare nevoi și dorințe. Care Center Sf. Maria înțelege pe deplin acest lucru, astfel că oferă posibilitatea de participare în tot felul de activități recreative.

De asemenea, sunt sarbatorite în cadrul centrului zilele de naștere, onomasticele, diferite sărbători religioase, tocmai pentru a se menține un climat familiar, cald, pentru ca pacientul să se simtă ca acasă, înconjurat de iubire, respect, pace și armonie.

În loc de încheiere

Sper că te-am convins să faci alegerea potrivită, atât pentru tine cât și pentru omul drag ție, aflat în nevoie. Pentru orice informații, îți stăm la dispoziție cu datele de contact și adresa, pe care le găsești aici, precum și cu multe alte articole, menite să îți ofere o mână de ajutor în căutările tale.

Contează pe noi pentru fericirea seniorului pe care dorești să îl aduci la centru! Echipa noastră vă dorește sănătate și să nu vă pierdeți niciodată speranța!

Distribuie articolul
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Vizitează-ne și pe rețelele sociale
Articole Recente:
Call Now Button