camin de batrani voluntari

Ce Trebuie Să Știi Când Alegi Un Cămin De Bătrâni În Voluntari

Căminele de bătrâni din Voluntari au grijă de familia ta

După o viață întreagă în care au muncit și au fost independenți, bunicii și părinții noștri ajung la vârsta la care nu-și mai pot purta singuri de grijă și nu de puține ori cei tineri se simt depășiți și copleșiți de situație. În același context, și timpul reprezintă un factor decisiv și limitat.

Deseori timpul nu le permite copiilor să aibă grijă de cei dragi așa cum se cuvine. Din acest motiv căutăm soluții pentru a putea gestiona situațiile mai puțin plăcute.

Pentru a te asigura ca, căminul de bătrâni din Voluntari (Ilfov), pentru care vrei sa optezi este unul bun, ai grija ca el să îndeplinească toate criteriile.

Practic, vrei să te asiguri că, în acest loc, persoanele vârstnice primesc îngrijiri speciale și li se oferă condiții ce nu pot fi îndeplinite cu ușurință de către familie, acasă.

De asemenea, aici pensionarii participă la activități de recreere, socializează cu alte persoane de vârstă apropiată cu a lor și acest gen de activități le hrănesc sentimentul de apartenență în cadrul societății.

Cunoaștem emoția stârnită când pronunți “Cămin de bătrâni” însă, noi, chiar îl vedem ca pe un cămin. Alegerea unui loc în care bunicul sau părintele tău să își poată petrece perioada bătrâneții, nu trebuie să fie privită ca pe o acțiune lipsită de sentimente.

Luând în considerare personalul calificat și ambianța primitoare, este o opțiune tot mai populară în România.

Serviciile de calitate contribuie la o colaborare de succes

Beneficiile apelării la serviciile unui cămin de bătrâni (indiferent ca el este din Voluntari sau chiar din București), sunt de ambele părți.

Tinerii au siguranța că există specialiști în nutriție, psihologie și psihiatrie, medicină, sport și terapie care se ocupă de cei dragi așa cum poate ei nu au timpul necesar.

Care Center Sfânta Maria

Aparatură de ultimă generație, medic de familie, prim ajutor și îngrijire medicală 24/24h, sunt unele dintre serviciile care nu pot lipsi dintr-un centru de îngrijire și sunt formula perfectă pentru o calitate ridicată a vieții.

Membrii au acces și la terapie prin mișcare sau gimnastică medicală, special concepută, ținându-se cont de constituția fiecărui rezident, de vârstă, de afecțiuni și de tipul de activități care se desfășoară.

Companie plăcută pentru viitoare prietenii

Centrul de îngrijire este un loc unde te trezești în fiecare dimineață alături de prietenii și colegii de cameră, desfășurați activități recreative, participați la petreceri sau zile onomastice, vizualizați un film, ascultați muzică sau poate chiar dansați.

Domnii și doamnele au parte de servicii de tuns sau chiar vopsit, seară de film sau spectacole de teatru. Rezidenții primesc ajutor în toate activitățile zilnice pe care le desfășoară sub îndrumarea și supravegherea personalului bine pregătit, astfel aceștia se simt în siguranță și protejați.

În curtea interioară se pot găsi băncuțe, măsuțe, umbrele și spațiu verde unde te poți plimba sau poți face puțină mișcare fizică în aer liber.

Administrația căminului și personalul

Prima impresie este foarte importantă atunci când vizitezi un cămin. Din această cauză, este necesar ca personalul să fie cald și primitor, deschis către întrebări și dispus să va facă turul întregului amplasament. Modul în care ești întâmpinat și primit reprezintă cartea lor de vizită.

Un rol foarte important o au și acreditările, pe care în general le întâlnești expuse public pe un perete pentru a fi citite cu ușurință de către vizitatori.

Care Center Sfânta Maria

Stabiliți metodele de comunicare și orele de vizită. Fie că au telefon sau internet la care aveți acces nelimitat, este esențială stabilirea metodelor de comunicare pentru ca și cei cazați și familia să se simtă în siguranță și în legătură directă unii cu ceilalți.

Cămin de bătrâni din Voluntari sigur și pe timp de pandemie

Sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților sunt esentiale, de aceea, în vederea prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, se respectă cu strictețe toate măsurile recomandate si impuse de autorități.

Purtarea echipamentului corespunzător (măști, mănuși, halate și papuci de protecție) de către toți angajații si colaboratorii, și respectarea tuturor măsurilor de prevenție, fac să fie un loc propice îngrijirii persoanelor în vârstă.

Vizitatorii trebuie să respecte regulile impuse de către autorități pentru a păstra un mediu sigur și curat pentru angajați și colaboratori dar mai ales pentru rezidenții care de cele mai multe ori sunt cei mai vulnerabili.

Pachete promoționale și prețuri ale căminului de bătrâni din Voluntari, Ilfov

La categoria prețuri trebuie să găsești o varietate de pachete din care poți alege în funcție de necesitățile și preferințele tale. Care Center Sf. Maria oferă o gamă largă de activități și evenimente extra și îți stă la dispoziție pentru orice fel de întrebare sau nelămurire la numărul de telefon 0760.028.331 sau, la adresa de e-mail office@carecentersfmaria.ro.

Un cămin de bătrâni este soluția ideală pentru persoanele vârstnice deoarece:

  • Astfel ele scapă de sentimentul de abandon pe care îl simt atunci când rămân singuri în casă
  • Au parte de companie
  • Îngrijire și asistență din partea personalului
  • Au parte de activități
  • Nu trebuie să gătească zilnic
  • Își pot trăi vârstă a 3-a în liniște
  • Se pot concentra pe hobby-uri
  • Au parte de îngrijiri medicale 24/7

Așadar, Care Center Sf. Maria, un cămin de bătrâni din Voluntari, nu este doar o locație căreia îi spui „acasă”, este o comunitate unde odihna este pe primul plan, este o familie unde poți împărtăși preocupări și activități comune și nu în ultimul rând, este un loc unde grijile familiei sunt înlocuite cu siguranță și încredere.

Oferim transparență totală așa că te încurajăm să ne contactezi. Poți vorbi cu noi la telefon pentru mai multe detalii, iar dacă te decizi să ne faci o vizită, poți auzi direct de la rezidenți ce părere au despre traiul la Care Center Sfânta Maria.

Te invităm să calci pragul căminului nostru de bătrâni din Voluntari ca să putem sta de vorba despre viitorul părinților sau bunicilor tăi!

Distribuie articolul
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Vizitează-ne și pe rețelele sociale
Articole Recente:
Call Now Button