Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate

Echipa www.carecentersfmaria.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem eforturi maxime pentru a ne asigura ca informatiile pe care tu le introduci in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care le ai in vedere. Suntem 100% contra spam.

Politica de Confidentialitate a Datelor Personale

Care Center Sfanta Maria a creat această politică de confidențialitate a datelor personale, în scopul de a comunica politicile și practicile sale referitoare la utilizarea, pastrarea și divulgarea informațiilor despre dvs. obținute de website-ul www.carecentersfmaria.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate. Care Center Sfanta Maria își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza această politică de confidențialitate periodic. Puteți vizualiza cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate în orice moment, făcând clic pe hyperlink-ul „Politica de confidențialitate”, situat în partea de jos a website-ului www.carecentersfmaria.ro.

Dacă vă decideti să folosiți website-ul www.carecentersfmaria.ro și fiind de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, considerăm că ați acceptat termenii descriși de această Politică de confidențialitate.

Politica privind confidentialitatea datelor personale

Care Center Sfanta Maria se angajeaza sa va protejeze confidentialitatea. Acest acord de confidentialitate explica colectarea, utilizarea, dezvaluirea, pastrarea și protejarea informatiilor dvs. personale.

Acest acord de confidentialitate se aplica furnizarii produselor si serviciilor Care Center Sfanta Maria prin intermediul site-ului indiferent de modul de accesare sau utilizare a acestuia, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile.

Putem modifica in orice moment aceasta politica prin publicarea versiunii modificate in aceasta sectiune, inclusiv data la care s-au efectuat modificarile. De asemenea vom anunta orice modificare semnificativa a acestui acord de confidentialitate prin e-mail.

Informatiile personale pe care le colectam

Ce este informatia personala?

Informatiile personale sunt informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este cea care poate fi identificata, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, identitate mentala, economica, culturala sau socială a acelei persoane fizice.

Nu consideram ca informatiile personale includ informatii care au fost anonimizate sau pseudonimizate, astfel incat nu mai pot fi folosite pentru a identifica o anumita persoană fizica.

Colectam informatii personale de la dvs. cand utilizati serviciile noastre.

Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii necesare pentru incheierea unei tranzactii privind cumpararea sau realizarea unor servicii.

De asemenea, putem colecta informatii personale din alte surse, dupa cum este detaliat mai jos.

Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi:

 • Informatii de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail, data nasterii sau sex atunci cand va inregistrati un cont la noi.
 • Informatii postale si alte informatii utilizate pentru a cumpara un produs sau serviciu.
 • Informatii financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente in urma unor tranzactii.
 • De asemenea, ne puteti furniza si alte informatii prin actualizarea sau adaugarea de informatii in contul dvs., prin participarea dvs. la discutiile cu alti utilizatori, sau in cazul in care comunicați cu noi în legatura cu serviciile si produsele noastre (e-mail, telefon, chat, Facebook, Google).

Informatiile personale pe care le colectam in mod automat atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi

Informații despre computer și conexiune, cum ar fi statisticile privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul de navigare.

Informatii personale colectate din alte surse

Social Media. Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) sau sa utilizati site-uri de socializare pentru a va autentifica si crea un cont. Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu acest acord de confidențialitate.
Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.

Informațiile personale pe care le colectăm utilizând cookie-uri.

Când vizitați site-ul noastru, există anumite informații care sunt înregistrate, care sunt în general informații anonime și nu vă dezvăluie identitatea. Dacă v-ați conectat la cont, unele dintre aceste informații pot fi asociate contului dvs. Vorbim despre următoarele detalii:

 • adresa IP sau adresa IP a serverului proxy;
 • numele de domeniu pe care l-ați solicitat;
 • numele furnizorului dvs. de servicii de internet este capturat uneori în funcție de configurația conexiunii dvs. ISP;
 • data și ora vizitei dvs. pe site;
 • durata sesiunii;
 • paginile pe care le-ați accesat;
 • de câte ori accesați site-ul nostru în orice lună;
 • adresa URL a fișierului la care vă uitați și informațiile referitoare la acesta;
 • site-ul web care v-a referit la site-urile noastre; și
 • sistemul de operare utilizat de computerul dvs.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea acestor tehnologii si despre cum sa le controlați, consultați Wikipedia articol despre HTTP Cookies.

Informații despre copii

Site-ul noastru nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 18 ani, prin urmare, dacă sunteți sub 18 ani, vă rugăm să nu utilizați site-ul noastru sau să ne furnizați informațiile personale (dacă sunteți un tânăr tehnician, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat adult responsabil pentru a utiliza site-ul pentru tine!). Dacă aveți între 16 și 18 ani, puteți naviga pe Site, însă veți avea nevoie de supravegherea unui părinte sau a unui tutore pentru a deveni un utilizator înregistrat. Este responsabilitatea părinților sau tutorilor să monitorizeze utilizarea de către copii a site-ului noastru.

Informațiile pe care le faceți public sau le dați altora

Dacă vă puneți informațiile personale la dispoziția altor persoane, nu putem controla sau accepta responsabilitatea pentru modul în care vor utiliza sau gestiona aceste date. Există o mulțime de modalități prin care vă puteți furniza informații altor persoane, cum ar fi atunci când postați un mesaj public pe un forum, permiteți accesul la informații prin intermediul rețelelor sociale sau contactați un alt utilizator al site-ului noastru sau direct prin e-mail. Înainte de a vă face publice informațiile sau de a vă oferi informațiile altor persoane, gândiți-vă cu atenție. Dacă oferiți informații unui alt utilizator prin site-ul noastru, întrebați-l cum se va ocupa de informațiile dvs. Dacă faceți schimb de informații prin intermediul unui alt site web, verificați politica de confidențialitate pentru acel site pentru a înțelege practicile sale de gestionare a informațiilor, deoarece această politică de confidențialitate nu se va aplica.

Cum utilizam informatiile dvs. personale

Noi folosim informatiile dvs. personale pentru a va furniza si a imbunatati serviciile noastre, pentru a va oferi o experiența placuta pe site-ul nostru, pentru a va contacta in legatura cu activitatea contului dvs. si pentru a va oferi servicii de suport, informatii despre produsele noastre si oferte noi.

Mai jos prezantam un sumar al modului in care folosim informatiile dvs. personale.

 • Pentru a va contacta in legatura cu activitatea contului dvs., pentru a rezolva eventuale probleme cu contul dvs., pentru a rezolva un litigiu, pentru a colecta sumele datorate pentru achizitionarea produselor si/sau serviciilor noastre.
  *Atunci cand va contactăm in scopurile descrise mai sus, va putem contacta prin e-mail, telefon, SMS sau prin notificari tip push pe telefonul mobil.
 • Pentru a preveni, detecta, atenua si investiga fraude, incalcari ale securitatii sau alte activitati potențial interzise sau ilegale.
  Pentru a oferi servicii de procesare a platilor prin partenerii nostrii.
 • Pentru a masura si a imbunatati serviciile noastre, pentru a pastra serviciile noastre in siguranța si pentru a personaliza continutul site-ului care include elemente și servicii ce pot prezenta interes ca raspuns la acțiunile pe care le faceti.
 • Pentru a pune in aplicare Acordul de utilizare si pentru a monitoriza incalcari ale politicilor noastre sau ale legilor.

Cu consimtamantul dvs. putem folosi informatiile personale pentru:

 • A va oferi oferte comerciale prin, e-mail, telefon sau SMS.
 • Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.
 • Optiunile dvs. privind modul in care folosim informatiile dvs. personale
 • Aveti optiuni cu privire la modul in care folosim informatiile dvs. personale pentru a comunica cu dvs., pentru a va trimite comunicari comerciale sau daca doriti sa ramaneti conectat(a) la contul dvs.

Preferintele de comunicare

Puteti controla daca doriti sa primiti informatii tip newsletter prin e-mail, din secțiunea Setari Cont.

Comunicari comerciale

Daca nu doriti sa primiti comunicari comerciale de la noi, va puteti dezabona prin linkul dintr-un e-mail pe care l-ați primit, din sectiunea Setari a contului Care Center Sfanta Maria sau sa ne contactati pe adresa de relatii clienti (contact@carecentersfmaria.ro)

Retineti ca nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in nici un fel datele dvs. personale unor terte parti fara consimtamantul dvs.

Pastreaza-ma logat

Cand va conectați la contul dvs. va oferim opțiunea de a ramane conectat pentru o anumita perioada de timp. Daca utilizati un computer public sau la comun, va recomandam sa nu alegeti sa ramaneți conectat(a). Oricare alt utilizator al computerului/browserului la care v-ati conectat va putea vizualiza si accesa contul dvs. si va putea face actiuni specifice contului Care Center Sfanta Maria fara nicio alta autorizare.

Acțiunile specifice si activitatile pe care le poate face alt utilizator al acestui computer/browser includ:

 • Cumparare servicii/produse
 • Efectuare de activitati post-cumparare, cum ar fi acordarea de calificative, anularea rezervarilor, reclamatii, confirmarea serviciilor/ produselor cumparate
 • Schimbarea numarului de telefon
 • Schimbarea datelor personale din cont

Puteti incheia sesiunea dvs. de conectare, prin deconectarea contului (logout) si/sau stergerea cookie-urilor. Daca ati activat anumite setari de confidentialitate ale browserului, inchiderea pur si simplu a browserului dvs. poate duce la incheierea sesiunii dvs. de conectare. Daca utilizati un computer public sau partajat, trebuie sa va deconectati si/sau sa stergeți cookie-urile atunci cand ati terminat de folosit serviciile noastre pentru a va proteja contul si informatiile dvs. personale.

Modalitati in care puteti accesa, controla si corecta informatiile dvs. personale

Respectam dreptul dvs. de a accesa, de a modifica, de a solicita stergerea sau de a solicita restricționarea utilizarii informațiilor dvs. personale, conform prevederilor legale.

Aveti dreptul sa stiti ce informatii personale pastram despre dvs.

La cerere va putem furniza o copie a informatiilor personale intr-un format structurat.

Daca informatiile dvs. personale sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa le actualizati sau sa ne cereti sa le actualizam.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor dvs. personale

De asemenea, ne puteti solicita sa ștergem sau sa restrictionam modul in care folosim informatiile dvs. personale, acest drept este prevazut de normele legale, dar in acelasi timp va poate afecta accesul la serviciile noastre.

Accesati, corectati si stergeți informatiile dvs. personale

Puteti vedea, examina si schimba majoritatea informațiilor dvs. personale prin autentificarea in contul dvs. Care Center Sfanta Maria. Va rugam sa va actualizati informatiile personale daca s-au schimbat sau sunt inexacte.

Vom respecta dreptul dvs. legal de a accesa, modifica sau sterge informatiile personale din sistemul nostru. Putem totusi sa refuzam accesul de a modifica sau șterge informatiile dvs. personale in anumite cazuri, in conformitate cu legile naționale ale Romaniei.

Daca solicitati suspendarea procesarii unora sau tuturor informatiilor dvs. personale sau retragerea (daca este cazul) a consimțamantului dvs. pentru utilizarea sau dezvaluirea informatiilor dvs. personale in scopurile stabilite in acest acord de confidentialitate, este posibil sa nu va mai putem oferi accesul la serviciile Care Center Sfanta Maria si la serviciul de asistenta oferit clientilor nostrii.

Dupa solicitarea dvs., vom inchide contul dvs. si vom elimina informațiile dvs. personale cat mai curand posibil, in funcție de activitatea contului dvs. si in conformitate cu legile naționale.

Cum putem sa va impartasim informatiile personale

Putem divulga informatiile dvs. personale unor terte parti. Această divulgare poate fi necesara pentru ca noi sa va oferim acces la serviciile noastre, sa ne conformam obligatiilor legale nationale, sa ne optimizam activitatile de marketing si publicitate sau sa prevenim, sa detectam, sa atenuam si sa investigam activitatile frauduloase sau ilegale legate de serviciile noastre. Incercam sa minimizam cantitatea de informatii personale pe care le dezvaluim la ceea ce este direct relevant și necesar pentru a indeplini scopul specificat.

Nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in alt fel informațiile dvs. personale unor terte parti in scopuri de marketing și publicitate fara acordul dvs.

Furnizori de servicii și parteneri ai Care Center Sfanta Maria, după cum urmeaza:

Pentru a facilita procesarea cardurilor de plata atunci cand platiti in cadrul serviciilor furnizate de noi folosim procesatorul de plati prin si nu retine datele cardului plata facandu-se exclusiv prin procesator.
Furnizori de servicii de transmitere mesaje pe e-mail. Pentru o buna operativitate o parte din mesajele tip e-mail sunt transmise prin servicii specializate (MailChimp), mesajele se transmit doar la solicitarea operatorului (Care Center Sfanta Maria) pe baza instructiunilor, rapoartele sunt pastrate in contul personal al operatorului.

Institutii de aplicare a legii conform legilor nationale

Institutiilor oficiale de aplicare a legii ca raspuns la o solicitare oficiala sau la un proces legal in legatura cu o ancheta penala sau o presupusa sau suspectata activitate ilegala. Vom dezvalui informatiile pe care le consideram relevante pentru ancheta sau care ne sunt solicitate explicit, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, istoricul utilizatorului, adresa IP, reclamațiile de frauda, istoricul rezervarilor.
Pentru tertii implicati intr-o procedura legala, daca ne furnizeaza o hotarare judecatoreasca.

Modificarea dreptului de proprietate

Daca suntem supusi unei fuziuni sau achiziții cu / de o alta companie, este posibil sa impartasim informatii in conformitate cu standardele noastre de confidențialitate. In cazul in care apare un astfel de eveniment, vom cere ca noua entitate sa urmeze acest acord de confidentialitate cu privire la informațiile dvs. personale. Daca intentionam sa folosim informațiile dvs. personale in alte scopuri care nu sunt acoperite de aceast acord de confidențialitate, veti primi o notificare prealabila cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale în noile scopuri.

Cat timp pastram informatiile dvs. personale

Pastram informatiile personale atata timp cat este necesar pentru a furniza in siguranta serviciile pe care le-ati solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligatiilor legale si punerea in aplicare a politicilor noastre.

Conform dispozitiilor legale in vigoare suntem obligati sa pastram informatiile dvs. relevante o perioada minima de timp pentru o eventuala investigatie sau litigiu pentru organele de aplicare a legii

Dupa ce nu mai este necesar sa pastram informatiile dvs. personale, vom dispune stergerea intr-un mod sigur, in conformitate cu politicile noastre de pastrare și stergere a datelor.

Vom respecta dreptul dvs. legal de a solicita stergerea informatiilor personale din sistemul nostu.

Cum va protejam informatiile personale

Va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare.

Ca parte a angajamentului nostru continuu fata de securitatea datelor, Care Center Sfanta Maria va:

 • curata, sterge sau distruge datele in format electronic sau pe hartie, dupa ce nu mai este nevoie de ele
 • efectua periodic evaluari ale riscurilor pentru toate sistemele informatice
 • inventaria si gestiona sistemele informatice pe tot parcursul ciclului lor de viata
 • instrui personalul in materie securitate a datelor
 • acorda drepturi de acces in functie de responsabilitatile de serviciu
 • asigura ca furnizorii de servicii terti au acorduri de securitate si de confidentialitate a datelor personale adecvate
 • utiliza solutii de securitate pentru sistemele informatice pentru a le proteja cat mai bine impotriva atacurilor de tip malware sau virus
 • pastra copii de rezerva ale sistemelor de informatii critice pentru a evita pierderea datelor
 • aplica regulat patch-uri de securitate pentru a proteja sistemul impotriva vulnerabilitatilor
 • raspunde incidentelor de securitate intr-o maniera consecventa si in timp util
 • monitoriza traficul de retea pentru activitati daunatoare sau suspecte, pentru a identifica rapid si a raspunde la amenintări

Cookies

Pentru a-ti oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile www.carecentersfmaria.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Ai optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Pentru mai multe detalii cititi informatiile https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie 

Feedback

www.carecentersfmaria.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

GOOGLE ANALYTICS

Acest site folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google Inc („Google”). Google Analytics utilizează așa-numitele „cookie”-uri, care sunt fișiere text stocate pe computer, care permit analiza utilizării site-ului. Informațiile generate de cookie-uri legate de utilizarea acestui site (inclusiv adresa IP) sunt, în contextul utilizării Analytics Google, conferite pe un server Google în SUA și depozitate acolo. Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului, pentru elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ului, pentru operatorii site-ului și furnizarea altor Servicii de internet a site-ului. Google va transmite aceste informații către terți, dacă este cerut prin lege sau în cazul în care terții prelucrează aceste date în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu orice alte date deținute de Google. Puteți refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setărilor corespunzatoare din browser-ul dumneavoastră. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu puteți folosi toate caracteristicile ale acestui site. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către Google în modul descris și în scopul menționat mai sus.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, te rugam sa ne scrii pe e-mail. Iti multumim ca folosesti serviciile www.carecentersfmaria.ro. Te asiguram ca vom incerca sa iti oferim intotdeauna cele mai bune servicii

Call Now Button