Care Center Sfanta Maria

Bulevardul Pipera 188 A-B-C
Voluntari, Iflov

Locații Premium A-B-C

Vă așteptăm să ne vizitați!

Locații Premium A-B-C

Vă așteptăm să ne vizitați!

camin de batrani preturi

O Viață Liniștită Într-un Cămin De Bătrâni La Prețuri Avantajoase

Pentru marea majoritate a oamenilor, unul dintre cele mai grele lucruri de realizat, este reprezentat de luarea de decizii, în anumite situații cheie din viața lor. Acest proces este și mai greoi și dificil dacă, în ecuație sunt implicate și persoanele dragi lor.

Și printre deciziile importante pe care le avem de luat cel puțin o dată în viață, ca adulți, se numără și alegerea căminului de bătrâni potrivit pentru părinții sau bunicii noștri.

Deoarece ținem atât de mult la bunăstarea acestora, ne dorim să alegem acele locuri care să îi facă să se simtă ca acasă.

Chiar dacă uneori bunicii vor părea reticenți atunci când vine vorba de a pleca din casa în care au
stat atâția ani, este important să le prezentăm avantajele de a avea în permanență pe cineva care să îi îngrijească și posibilitatea de a sta într-un loc care să îi permită să fie liniștit și să facă lucrurile care îi plac.

De ce să iei în considerare această variantă?

Căminele pentru bătrâni sunt o alternativă demnă de luat în considerare atunci când vine vorba să le dăm o mână de ajutor acelor oameni din familia noastră care au mare nevoie. Asta deoarece la un moment dat, vârsta înaintată le îngreunează mult activitățile zilnice.

Un cămin pentru bătrâni este locul potrivit mai ales pentru acele persoane care au anumite
dizabilități sau probleme de sănătate și care necesită supraveghere atentă și încurajare să își ia medicamentele.

De asemenea, pentru persoanele ce se recuperează după o operație, un astfel de loc este un real sprijin.

Pentru un anumit preț plătit lunar de către aparținători, rezidenții căminului de bătrâni vor fi ajutați tot timpul de persoane cu mulți ani de experiență, care au răbdare și sunt pregătite să dea o mână de ajutor oricând este nevoie.

Care Center Sfânta Maria

Ce facilități oferă căminul de bătrâni Care Center Sfânta Maria și la ce prețuri

Care Center Sfânta Maria oferă o varietate largă de servicii ce vin în ajutorul vârstnicilor, pentru a le simplifica viața.

De exemplu căminul nostru de bătrâni are prețuri diferite pentru cele 2 pachete de servicii pe care le pune la dispoziție + o serie de servicii suplimentare.

Astfel, fiecare aparținător poate alege pentru persoana dragă pe care vrea să o cazeze în cămin un pachet personalizat în conformitate cu necesitățile și gradul de confort de care dorește să aibă parte beneficiarul, în cămin.

Mai mult, șederea în căminul nostru de bătrâni vine la pachet cu servicii medicale de înaltă calitate și ajutor în momentele dificile.

De asemenea, vârstnicii beneficiază de spații de cazare moderne, confortabile, curate și permanent aerisite.

Acomodarea într-un astfel de loc se va face rapid, date fiind condițiile oferite.

Tot în prețul serviciilor oferite intră și diverse activități recreative și de socializare organizate la nivelul întregului cămin. Astfel, suntem siguri că, cei dragi nouă nu vor avea niciodată timp să se plictisească.

Mai mult decât atât, o mare bucurie pentru bunicii sau părinții noștri va fi aceea că, odată ajunși aici, nu vor mai trebui să își facă griji cu privire la locul în care stau, și nu își vor mai bate niciodată capul cu curățenia sau cu reparațiile ce trebuiesc făcute periodic, vrând-nevrand, într-o gospodărie.

Iar acest lucru este, deși acum când ești în putere nu ai putea crede… un mare avantaj atunci când ajungi la o vârstă mai înaintată, pentru că mobilitatea și forța de muncă scad odată cu trecerea anilor.

Un lucru pe care punem accent în centrul nostru îl reprezintă interacțiunile sociale zilnice, pentru ca rezidenții să nu se simtă niciodată singuri.

Nu în ultimul rand, cel mai mare bonus în cadrul acestor spații este că nu va mai trebui niciodată
să ne facem griji de siguranța celor dragi nouă. Aici, securitatea lor este pusă mereu pe primul loc.

Contrar opiniei populare, există cămine de bătrâni care oferă servicii de calitate la prețuri avantajoase, tocmai pentru a da la cât mai multe persoane șansa de a-și trai ultima parte a vieții într-un mediu liniștit.

A sta într-un cămin de bătrâni înseamnă a avea șansa de a beneficia de atenția și respectul unui
personal special instruit și de a-ți petrece timpul alături de oameni de vârste apropiate, împreună cu care să îți împărtășești trăirile și experiențele de viață.

Pe piață există mai multe oferte cu prețuri cămine de bătrâni diferite. Practic, există opțiuni pentru toate buzunarele. Ține totuși cont și de calitatea serviciilor, nu doar de suma pe care o scoți din buzunar.

Dacă vârstnicul pe care dorești să îl cazezi are nevoie doar de serviciile de bază, prețurile sunt de regulă foarte accesibile, astfel încât, aproape oricine și le poate permite.

De 6 ani de când se află pe piață, căminul nostru privat de bătrâni oferă servicii de neegalat la cel mai bun raport calitate-preț. Aici vârstnicii au parte de o îngrijire de calitate, de multă atenție și respect din partea angajaților.

Ne aflam în topul căminelor din București și Ilfov, bucurându-ne de review-uri pozitive din partea celor care au stat aici sau ai membrilor familiilor lor și un grad de ocupare a căminului de aproximativ 95% în mod constant.

Cu siguranță sutele de persoane ce ne-au trecut pragul de-a lungul anilor s-au bucurat de ajutor și de condiții foarte bune.

Deci dacă ești în căutarea unui cămin pentru bătrâni care să ofere servicii de calitate superioară
la cele mai bune prețuri, Care Center Sfânta Maria este alegerea perfectă. Cu 6 ani de experiență în domeniu și personal calificat, rezidenții vor avea șansa să trăiască o bătrânețe lipsită de griji.

Nu mai aștepta! Dacă îți dorești tot ce este mai bun pentru familia ta, nu sta pe gânduri și
contactează-ne azi. Personalul nostru îți stă oricând la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a-ți face un tur al căminului pentru a vedea condițiile în care își desfășoară rezidenții noștri activitățile zi de zi.

Distribuie articolul
Facebook
WhatsApp
Vizitează-ne și pe rețelele sociale
Articole Recente:
Acasă
Servicii
Foto
Video
Prețuri
Call Now Button