camin de batrani premium

Ce Înseamnă Un Cămin De Bătrâni Premium?

Munca îți ocupă cea mai mare parte din zi și simți că nu ai nici măcar timp pentru tine? Vrei totuși să le oferi tot ce este mai bun părinților tăi care au avut grijă de tine întotdeauna? Dacă răspunsul tău la aceste două întrebări este „Da”, atunci acest articol te va ajuta.

Părinții tăi au ajuns la o vârstă înaintată și nu mai reușesc să își poarte singuri de grijă? În acest caz, cea mai bună alegere este un cămin de bătrâni premium. De ce premium? Deoarece bănuiesc că îți dorești ca aceștia să fie tratați corespunzător și să se simtă ca acasă.

În primul rând, dacă te afli în căutarea celor mai bune servicii, ar trebui să știi încă de la început că nu are rost să te uiți la vreun cămin de bătrâni de stat. Acolo, condițiile sunt înjositoare pentru oricine.

Din pricina solicitărilor numeroase, primăria nu reușește să mai furnizeze banii necesari și astfel se ajunge ca serviciile pe care un azil de stat le oferă să fie unele deplorabile.

Astfel, se recomandă să alegi întotdeauna cea de-a doua opțiune: un centru de bătrâni privat. De ce? Deoarece, în general, aceste centre pot oferi servicii decente sau chiar de calitate înaltă.

Citește testimonialele

Întotdeauna este bine să verifici și părerile celorlalți consumatori sau clienți pentru a-ți creea o primă impresie. Totuși, fie ele bune sau rele, nu tot timpul sunt și cele mai corecte.

Așadar, nu trebuie să te lași influențat complet de aceste testimoniale dar totuși e bine să le verifici înainte de a lua o decizie importantă, cum este alegerea unui viitor cămin pentru cel drag ție. Acesta trebuie să se simtă aici ca acasă; locul ales sa fie unul liniștit, plin de armonie și dragoste.

Dacă totuși ai găsit un centru de bătrâni care ți-a captat atenția încă din testimoniale, înainte de a-i face o vizită, asigură-te că îți pune la dispoziție câteva servicii de bază.

Cum ar trebui să se prezinte un cămin de bătrâni premium?

Ca un centru de bătrâni să se poată numi „premium”, acesta trebuie să ofere cel putin următoarele 4 facilități, la un nivel cât mai înalt:

1. Igiena mai presus de toate

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un cămin de bătrâni premium este igienizarea cât mai riguroasă a întregului complex, în special în această perioadă de pandemie.

Dezinfectarea zilinică trebuie să fie obligatorie iar schimbarea așternuturilor să se facă cel puțin la o săptămână. Asigură-te că au o echipă profesionistă de curățenie care se ocupă zi de zi de aceste lucruri.

2. Personal calificat

Chiar dacă locația oferă tot ce trebuie dar echipa destinată îngrijirii bătrânilor nu este una care își face treaba cu simț de răspundere și nu dă dovadă de respect față de cei în vârstă, trebuie să te orientezi spre alt azil.

Caută o echipă plină de compasiune care este pregătită să le ofere celor din jur dragostea de care aceștia au nevoie și care dorește să le asigure tot ce este mai bun, făcându-i să se simtă ca acasă.

3. Activități speciale

Într-un astfel de cămin, activitățile au fost, sunt și vor fi mereu importante. Nu cred că îți dorești ca, cel drag ție să fie supărat sau trist pe toată perioada cazării sale la cămin. Așadar, activitățile interumane joacă un rol important pentru starea de bine a vârstnicului.

4. Spațiu exterior de recreere

Când vine vorba de activități, trebuie să le luam în calcul mai ales pe acelea care se desfășoară în aer liber. După o viață întreagă petrecută la bloc, în apartament, cei în vârstă simt nevoia să se bucure de natură și de aer curat.

Plimbările zilnice și relațiile de socializare vor fi mereu prielnice. Asigură-te, astfel, că înainte de alegerea finală a căminului pentru bătrâni premium, acesta pune la dispoziție o grădină sau un parc, unde vârstnicii se pot plimba ori de câte ori simt nevoia.

Totodată, fii atent ca acesta să nu fie niciodată singur, deoarece conversațiile zilnice sunt un remediu bun pentru sănătatea oricărui om.

Era să uit…

Dacă un centru de bătrâni îți pune la dispoziție un singur pachet de servicii, fără posibilitatea de a adăuga unele noi sau de a scoate altele, în funcție de preferințele fiecăruia, acesta este un semn negativ.

De regulă, un adevărat cămin de bătrâni premium îți oferă cel puțin două pachete de servicii, fiecare fiind ajustabil și având prețuri variate. Astfel, centrul respectiv îți oferă șansa de a te caza la ei, indiferent de situația financiară de care dispui.

Care Center Sfânta Maria bifează toate criteriile prezentate mai sus și îți pune la dispoziție o echipă care oferă siguranță, încredere, respect, devotament și fericire. Pe lângă asta, la Care Center Sf. Maria, poți alege între două pachete de servicii: pachetul „de Bază” și pachetul „All Inclusive”.

Cel „All Inclusive” este mai avantajos, deoarece oferă câteva servicii în plus pe lângă toate serviciile pe care le oferă pachetul „de Bază”.

În plus…

La Care Center Sfânta Maria poți profita și de o sumedenie de servicii suplimentare pe care ți le pun la dispoziție. Dacă vrei să descoperi toată lista de servicii intră aici.

Toate aceste detalii transformă Care Center Sfânta Maria într-un cămin de bătrâni premium care oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Contacteăza-ne și convinge-te singur!

Distribuie articolul
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Vizitează-ne și pe rețelele sociale
Articole Recente:
Call Now Button