camin-ingrijiri-paliative

Un Cămin De Îngrijiri Paliative Potrivit Pentru Oricine

Îngrijirea paliativă este o alegere necesară pentru oricine care suferă de o boală dificilă sau incurabilă. Acest tip de îngrijire reprezintă un tratament ce ameliorează durerile și simptomele bolii pe o perioada relativ scurtă de timp, însă fără a vindeca afecțiunea respectivă.

Acest tratament constă în totalitatea intervenților chirurgicale, îngrijirilor medicale și susținerii spirituale și psihologice, destinate să aline suferințele pacientului, indiferent de diagnostic.

Locul ideal pentru aplicarea unui astfel de tratament este acasă la bolnav, în mediul său familial și familiar, care îi creează o atmosferă mult mai liniștită, aflându-se într-un loc cunoscut, unde și-a petrecut o lungă perioada a vieții. Însă, dacă acest lucru nu este posibil, din diverse motive, îngrijirea pacienților se poate face și în cămine de îngrijiri paliative, cum este Centrul de Îngrijire și Recuperare Medicală pentru Persoane Vârstnice, Care Center Sfânta Maria.

Ce trebuie să ofere un cămin de îngrijiri paliative?

Când vine vorba de îngrijirea paliativă, principalul aspect îl reprezintă modul în care angajații își fac treaba, cum îi tratează și cum se comportă cu bătrânii. Aceștia trebuie să le confere pacienților dreptul la confort psihic și somatic și să îi respecte, oferindu-le afecțiune și dând dovadă de umanitate.

În același tip, locul reprezintă și el un aspect important, fiind necesar să îi facă pe pacienți să se simtă ca la ei acasă. Trebuie să fie un loc plin de liniște și pace, întreg personalul să formeze o familie care să ofere atenție tuturor pacienților, pentru că de asta au ei nevoie până la urmă, de cineva că să le fie alături în aceste momente grele.

Astfel, Care Center Sfânta Maria este un centru de îngrijiri paliative din București, care îmbină aceste două criterii fundamentale ce creează profilul unui cămin de îngrijiri paliative de calitate. Întregul nostru personal este plin de compasiune și dăruire și vrea să îi ofere celui drag ție o atmosferă plină de armonie și siguranță.

Echipa Care Center Sfânta Maria îți pune la dispoziție un personal de îngrijire calificat, asistente medicale și încă 8 doctori profesioniști, fiecare având o specialitate unică. Dacă vrei să afli din ce este format întreg personalul, intră aici.

Prețurile pentru îngrijiri paliative

Prețurile pentru un astfel de tratament pot diferi de la un cămin de îngrijiri paliative la altul, în funcție de ceea ce oferă atât din punct de vedere al serviciilor cât și din punct de vedere al modului în care arată și în care este îngrijit centrul.

Care Center Sfânta Maria îți pune la dispoziție o planificare finaciară bine pusă la punct, care conține două pachete, unul „de Bază” și unul „All inclusive”, iar pe lângă asta, ai și câteva servicii suplimentare la care poți apela. În același context, centrul nostru de îngrijiri paliative din București, îți acordă șansa de a alege o cameră cu trei, patru sau cinci paturi.

Care Center Sfânta Maria

În funcție de pachetul și de camera aleasă, prețurile îngrijirii paliative diferă, așa că apasă aici ca să afli toate prețurile și serviciile suplimentare de care poți dispune.

Ce îți poate oferi un centru de îngrijiri paliative din București

Am creat un mic colț de rai pentru omul drag ție, special amenajat pentru persoane vârstnice, cu băncuțe și măsuțe. Este un loc unde se poate relaxa după masă sau în orice altă perioadă a zilei. Încercăm să punem în desfășurare și câteva activități în aer liber cât și în interior.

Astfel, în cadrul centrului Sf. Maria bătrânii au parte de activități recreative sau cluburi în cadrul cărora se pot înscrie pentru a socializa, precum Clubul de jocuri interactive sau Clubul de lectură. Totodată, în cadrul Care Center Sfânta Maria bătrânii iau parte la evenimente sociale precum sărbătorirea aniversărilor, a onomasticilor sau a sărbătorilor religioase și cultural-artistice (spectacole de teatru, muzică, film).

Toate acestea fac parte din „tratament” și au scopul de-al face pe pacient să uite de boală și de probleme. Încercăm să le oferim bătrânilor șansa la „o nouă viață”, lipsită de dificultăți și plină de liniște și pace alături de familia Care Center Sf. Maria.

Așadar, dacă vrei să îi oferi celui drag ție un confort psihic, somatic și fizic într-un mediu sigur și armonios cu un personal plin de devotament și respect, Care Center Sfânta Maria este alegerea potrivită.

Pe lângă asta, și locația centrului nostru de îngrijire paliativă din București este una destul de bună. Fă-ne o vizită pe Bulevardul Pipera 188A și 188B, Voluntari, Ilfov. Suntem situați într-o zona liniștită, ușor accesibilă chiar și cu mijloacele de transport în comun. Astfel vei putea vizita persoanele dragi ție ori de câte ori dorești.

Distribuie articolul
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Vizitează-ne și pe rețelele sociale
Articole Recente:
Call Now Button